Volem promoure l’intercanvi i el coneixement com a cultura de pau als nostres alumnes, i el desenvolupem a través de les arts escèniques, sent la percussió el pilar fonamental.

Creem un espai educatiu on compartim l’experiència de la batucada des de l’amor i el respecte. Treballem amb les persones des de la música per a reafirmar la seua identitat i potenciar la seua autoestima dins d’una societat cada vegada més multicultural i globalitzada.

Raizes-batucada

Escola

RAIZES és una escola social de cor i batucada creada a Burjassot (València) l’any 2017.

La nostra escola té 4 espais: València, Burjassot, Godella i Alboraia on més de 350 persones ja han gaudit de l’experiència Raizes.

A la nostra escola ens preocupem d’oferir una educació de qualitat.

Oferim formació de batucada, cor i timbau, i adaptem l’ensenyament a les necessitats de cada alumne.

A partir de l'1 de setembre toca i canta amb Raizes

Contractacions

“El tambor és una eina per a unificar. És essència. El poder de la música transforma, la música mou, la música regenera.” Adriana Portela

Ens sentim agraïdes d’haver acompanyat a més de 120 entitats en aquests 4 anys.

Hem treballat amb centres educatius, empreses i entitats socials de tota la província de València acumulant més de 350h de tallers en 4 anys.

Comptem amb un equip professional que adapta el taller ateses les necessitats del grup.

Social

A través del tambor aconseguim que la persona siga conscient de la seua bellesa i les seues capacitats. Aqueix sentiment de validesa i d’acceptació del grup augmenta l’autoestima de la persona generant un circule emocional positiu on el tambor és la columna vertebral.

La percussió és un art molt antiga amb grans capacitats per a connectar amb les persones i transformar-les.

Des de Raizes treballem la música com una eina de cohesió i integració. Permet a l’individu eixir de la seua zona de confort i conéixer-se a si mateix, però sempre dins del col·lectiu.