La solidaritat, la igualtat d'oportunitats, l'accés a l'educació són conceptes i valors que formen part dels principis socials bàsics de la nostra escola, sent la música i el tambor les nostres eines de treball.

Els beneficis socials han sigut el motor de les nostres accions, promovent la justícia social des del respecte i l’aprenentatge en àrees com la infància, la dona, l’estrangeria, dependència, la cooperació internacional o el medi ambient.

Raizes col·labora amb entitats no lucratives destacant així el benefici que aquestes produeixen en la societat amb les seues activitats, i creant vincles personals i col·laboratius que enriqueixen la nostra comunitat i fan créixer el respecte, la convivència i l’amor.

Escola Raizes Batucada
Ens sentim molt agraïdes per col·laborar amb:

Vols ser la pròxima?

A més, des de la creació de l’Associació Raizes Percussió en 2017 s’han desenvolupat diversos projectes amb continuïtat:

Projecte educatiu CEIP Fernando de los Ríos

A través del cant i el tambor com a eines de transformació, Raizes col·labora amb el professorat i alumnat d’aquest Centre educatiu situat en el barri “613 habitatges”, a Burjassot, per a reforçar els valors de ciutadania, identitat i autoestima dins de la comunitat.

Jornades educatives de Cultura Gitana

Empatitzar amb els costums i els conceptes de la comunitat gitana, fomentar la integració, la interculturalitat i desmitificar estereotips i prejudicis sobre aquesta cultura.

Aquests són alguns dels objectius del treball conjunt de l’Associació Raizes Percussió i el CEIP Fernando de los Rios, que des de 2021 realitzen accions per a donar visibilitat a aquesta realitat tan pròxima.