Ens sentim agraïdes d'haver acompanyat a més de 120 entitats en aquests 4 anys. Cada actuació és diferent i per això ens adaptem a les teues necessitats.

SHOWS

ESCOLA RAIZES

Deixa que la nostra escola t’acompanye pels carrers de la teua ciutat o municipi.

Durant tot l’any els nostres alumnes s’esforcen per a aprendre i compartir al carrer el que han aprés. Contracta’ns i descobreix tota la il·lusió de l’Escola Raizes.

4YOU

Vols un espectacle dinàmic i divertit?

La nostra passió és la percussió i l’humor. Et portarem el millor dels nostres espectacles i ens quedarem amb la millor dels teus somriures.

STAGE

Un espectacle dissenyat per a escenari.

La nostra cantant interpretarà cançons populars internacionals acompanyada de percussionistes professionals realitzant un xou al més pur estil bahiano.

Escola Raizes Batucada

Tallers

Hem treballat amb centres educatius, empreses i entitats socials de tota la província de València acumulant més de 350h de tallers en 4 anys.

Si vols saber més contacta’ns i preparem el taller perfecte per a tu.

Comptem amb un equip professional que adapta el taller ateses les necessitats del grup.

CENTRES EDUCATIUS

Creiem en la coeducació i en la igualtat d’oportunitats. Per això, plantegem els nostres tallers amb un horitzó educatiu, on treballem la música des d’un pla de respecte i companyonia.

Premiem les actituds col·laboratives creant un projecte comú de percussió i cant, reforçant al seu torn els rols individuals i destacant la importància de cadascun dins de l’equip.

ENTITATS SOCIALS

Tots els anys ens involucrem en causes socials que combreguen en valors i objectius amb nosaltres/us. Els nostres tallers en aquests casos s’orienten principalment a col·lectius desprotegits (violència de gènere, infància, immigració, diversitat funcional…) i l’activitat ha d’enfocar-se ateses les necessitats especials del grup.

TEAM BUILDING

L’experiència Raizes genera un impacte emocional positiu en els participants. Les nostres dinàmiques musicals són divertides i afavoreixen a la creació de vincles entre els treballadors ajudant així a augmentar el benestar general de l’empresa.

ORGANISMES PÚBLICS

Hemos trabajado con muchos ayuntamientos y siempre hay un objetivo común, que los participantes salgan con una sonrisa. El taller se enfoca como una actividad abierta a todos los públicos para eventos locales en los que lo más importante es el ocio y hacer la música accesible para todos.